Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

Schuberth

I årtier, har tyske Schuberth specialiseret sig i at fremstille sikre og funktionelle motorcykelhjelme. Hvis du køber en hjelm fra Schuberth, kan du være sikker på, at det er et produkt af meget høj kvalitet og absolut komfort.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er Schuberth?

    Hjelm producent Schuberth blev grundlagt i 1922 i Tyskland og siden starten har de fokuseret på effektivitet, sikkerhed og kvalitet. I 1951 producerede Schuberth sin første motorcykel hjelm "Aero 1" og siden da har firmaet opnået stor succes i motorcykelbranchen. I 1982 investerede Schuberth i forskning og udvikling ved at købe sin egen vindtunnel, hvor de siden har kunnet forske hjelmenes luftstrøm og varme og regn effekter. I 1984 blev Schuberth den første hjelm producent i verden til at indføre en hjelm konstrueret efter aerodynamiske kriterier, det vil sige en hjelm, der er konstrueret således, at luftmodstanden er minimal. I dag eksporteres Schuberths kvalitetshjelme med stor succes til 55 lande og har vundet en massiv ekspansion på det globale marked. Schuberths hjelme anvendes af mange succesfulde førere, som Michael Schumacher, Arie Vos, Filip Backlund og Erwan Nigon. Og det er ikke for ingenting, at Schuberth hjelme fik de bedste resultater i mere end 30 internationale tests og navngivet det bedste mærke for ottende år i træk, det tyske magasin Motorrad konkurrence "Best Brand".