Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

Polisport

Lige siden starten i 1978, har Polisport fremstillet højkvalitative plastprodukter til motocross og enduro. Polisport tilbyder et bredt sortiment af produkter: Plastik Kit, forlygte, brystplader, knæbeskyttere eller måske en MX-skammel? Polisport har, hvad du har brug for.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er Polisport?

    Polisport blev grundlagt af Pedro Araújo i 1978 i hans garage i Portugal. Det hele begyndte med at Araújo fremstillede sine egne skærme til sin motocross da det på det tidspunkt var både dyrt og vanskeligt at få fat i nye dele af plast. Der blev hurtigt stor efterspørgsel Araújo's skærme i de lokale butikkerog dermed blev Polisport grundlagt. I løbet af 80'erne produceredes flere motorcykeldele og til sidst udviklede Polisport til et førende internationalt mærke. I dag skiller Polisport sig ud fra konkurrenterne takket være "Durable Gloss polypropylen", en unik holdbar polyprolenplast der giver højere glans, holdbarhed, UV-resistens og bevarer farven længere. Polisport specialiserer sig i plastprodukter til motocross, enduro og quad cykler med produkter såsom håndbeskyttelse, brystplader, knæbeskyttere og skærme og plast kit til de fleste store mærker: Honda, Suzuki, Kawasaki, Yamaha, KTM, gasgas og Husqvarna. Polisport er kendt for at producere innovative produkter med meget god kvalitet og sikkerhed.