Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

MotionPro

MotionPro designer og producerer høj kvalitets værktøjer, kabler og instrumenter til motorcykel, motocross, quad og snescooter. Med MotionPro's alsidige produkter bliver mekanikerjobbet let, uanset om du er en professionel mekaniker eller hobby mekaniker.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er MotionPro?

    MotionPro grundlagt i 1984 af Christopher Carter 33 år gammel som selv var cross- og endurokører. _ Da Carter 33 år gammel besluttede, sig for at starte sin egen virksomhed, MotionPro, var det med forskelælige kabler, fremstillet i Taiwan, at han startede sin forretning. Et par år senere opkøbte MotionPro et andet selskab, der solgte specialværktøj til motorcykler og dermed kom der også værktøjer i virksomheden. I dag udvikler MotionPro egne instrumenter og en stor del af forskningen og udviklingen foregår i virksomheden. Men MotionPro har også licenserede opfindelser fra andre uafhængige mekaniker, opfinder og trimmere, der er kommet på en god idé. MotionPro er kendt for at producere alsidige og unikke produkter, der er designet til at være enkel at bruge, men robuste nok til at modstå barske forhold. Alle deres produkter er lavet af materialer af høj kvalitet, der skal kunne klare mange års brug. Siden starten for næsten 30 år siden, har MotionPro vokset i tre lag og gået fra hundrede taiwanske kabler til et enormt og varieret udvalg af specialværktøj. Produkter, der passer til den professionelle mekaniker samt en hobby mekaniker.