Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

Kimpex

Kimpex er en af ??verdens største producenter af reservedele og har i over 40 år, forsynet snescooter kørere, motorcyklister og crossførere med et prisvenligt alternativ til originale dele. Kimpex tilbyder sine kunder innovative produkter og uovertruffen service.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er Kimpex?

    Kimpex er en verdensledende canadiske producent og distributør af reservedele og tilbehør til fritidskøretøjer såsom motorcykler, motocross, snescooter, quad og båd. De tilhåndeholder et bredt sortiment af tilbehør, såsom drivbælter, kabler, smøremidler, stempler, og støddæmpere. Kimpexs hovedsæde ligger i Drummondville, og de ??har to distributionscentre, over 200 ansatte og mere end 50.000 produkter til rådighed. Kimpex har også et datterselskab beliggende i New York, der arbejder imod det stadigt voksende amerikanske marked. Kimpex har et stærkt netværk af distributører, som i øjeblikket nummer udgør end 5.000 salgspartnere. Kimpex har over 40 års erfaring med fremgangsrig distribution af nogle af branchens mest prestigefyldte produkter.