Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

Interphone

Italienske Interphone er en fremtrædende producent af bl.a. kommunikationssystemer til motorcyklister. Gruppekommunikation, tilslutning til mobil, GPS eller MP3-afspiller, med Interphone holder du dig i kontakt med omverdenen.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er Interphone?

    Cellular Italia blev grundlagt i 1990 som distributør af de første mobiltelefoner. I de tidlige år havde telefonens batteri meget lav holdbarhed, hvilket fik Cellular Italia til at producere sine første egne tilbehør: mobil batteriopladeren som kunne anvendes i bilen. I 2005 præsenterede Cellular Italia sin første Bluetooth Interphone. Interphone blev modtaget som et forvarsel om stor innovation i kommunikationen mellem motorcyklister, der dengang stadig brugte forældede kabelbaserede kommunikationssystemer. Takket være Interphones store pålidelighed og funktionalitet, har de i årenes løb skabt en stor tillid fra sine brugere. Interphone er et varemærke, der i dag er kendt for at producere høj kvalitative, innovative produkter og deres kommunikationsystemer er blevet motorcykel førerens perfekte følgesvend på vejen.