Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

Hammerhead

Hammerhead designer unikt og innovativt tilbehør til motocross. Med fokus på forbedret ergonomi og funktion har Hammerhead udviklet en succesfuld serie af produkter, der er skræddersyet til at passe forskellige køreres præferencer.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er Hammerhead?

    Siden 2001 har Hammerhead Designs lavet ergonomisk og innovativt tilbehør til motocross. Hammerhead laver produkter af høj kvalitet med en række justeringsmuligheder. Den første idé som Hammerhead kastede sig over var en gearpedal med en funktion, der gør det  muligt at justerer gearpedalen ved at flytte gearpedalen så den passer førerens præference. Succesen blev hurtigt en kendsgerning for Hammerhead som i dag er et omtalt mærke på verdensplan, der er kendt for deres fremragende kvalitet og innovative design. I dag omfatter deres produktlinje linje også af højpræsterende gasruller, gearpedaler og bremsepedaler med mere, alle designet med funktionalitet, ergonomi og førerkomfort i tankerne.