Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

Engans

Svenskfremstillede støddæmpere fra Engans. Støddæmpere, der passer til præcis dine behov. Lavet i højeste kvalitet og designet til maksimal ydeevne. Engans kompression og rebound, er testet af elite konkurrencekørere i både Sverige og USA.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er Engans?

    Engans Racing service blev grundlagt af Anders "Engan" Engstedt, en hengiven motocross kører med interesse for stødabsorbering. Siden barndommen har Engan været interesseret i motocross, og der gik ikke længe før han købte sin første motocross og hans karriere tog fart. I begyndelsen af ??det 80'erne begyndte Engan engagere sig i alle de støddæmper problemer, der eksisterede på det tidspunkt. Engans nyskabelser blev hurtigt populære og forretningsideen "støddæmperdoktor" blev således startet. Engan blev hyret af motocross, enduro og snescootere folk, der ønskede hjælp med støddæmpere, gafler og styrdæmper af alle slags. I dag er støddæmpere fra Engans et dominerende produkt i isracing-verden. Engans tilpasser også støddæmperne til andre anvendelsesområder med høje krav til funktion og udholdenhed. For eksempel har Engans i mange år siddet originalt monteret på kystvagtens både rundt omkring i verden, selv et stort antal ambulancer i Sverige og Europa er udstyret med disse dæmpere. Engans fremstiller også støddæmpere til crosscarts, travsulkier og handicapkørekøjer.