Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

Twinair

Twin Air er verdens største producent af luftfiltre. De tilbyder luftfiltre med overlegen konstruktion lavet af højeste kvalitet, der passer til alle crossere og quads. Twin Air bliver brugt af flere pro hold end alle andre producenter tilsammen.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er Twinair?

    Det var for omkring 40 år siden, at Twin Air fandt den optimale løsning for at undgå snavs i karburatoren til motoren, da de begyndte at fremstille luftfiltre lavet af skum. Disse skumfiltre erstattet papir filter, der var så populære i 70'erne. Problemet med papirfiltrene var, at de ikke beskyttede nok mod sand og snavs i karburatoren, især ved kørsel i sand og grus. Disse problemer tog Twin Air fat på, da de kom op med de nye vaskbare skumfiltre som sammen med en god filterolie forhindrer skidt, snavs, sand og vand i at komme ind i karburatoren og giver dermed en uovertruffen ydeevne. Takket være Twin Airs overlegne kvalitet og fremragende design, har de nu et meget stort distributionsnet i hele verden. Twin Airs luftfilter passer til alle crossere og quads. Takket være sin pålidelig beskyttelse og dens uovertruffen ydeevne anvendes Twin Airs højkvalitets luftfiltre af flere pro teams end alle andre producenter tilsammen.