Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

Suomy

Italiensk Suomy er en markedsførende hjelmproducent som fremstiller højkvalitets hjelme til både street, racing og adventure siden 1997.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er Suomy?

    Italiensk Suomy blev grundlagt i 1997 af Umberto Monti. I år 2000 underskrev Suomi en samarbejdsaftale med Ducati, og Ducati Superbike-kørere begyndte at bruge Suomys hjelme. Da Max Biaggi sluttede på tredjepladsen i World GP 500-serien iført en Suomi Hjelm, blev Suomy hurtigt et populært brand blandt motorcykel entusiaster. I samarbejde med racing verden har Suomy i årenes løb høstet værdifuld viden og information vedrørende fremstilling af kvalitets hjelme . Suomy investerer kraftigt i teknologi og produktudvikling sammen med kørere fra forskellige raceteams. I tæt samarbejde med disse kørere og teams skaber Suomy teknologisk avancerede hjelme af fremragende kvalitet og høj sikkerhed. Suomy har sin egen forsknings- og udviklingsafdeling, hvor de laver grundig afprøvning og sikkerhedstest før  markedsføring. Og målet med Suomy er altid det samme: at sikre høj kvalitet og sikkerhed i et teknologisk avanceret produkt, altid med passion for racing og ambitionen om at vinde den næste World Cup.