Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

Scala

Scala Rider, udvikler af Cardo Systems, er en af ??verdens mest avancerede kommunikationssystemer til motorcykel og snescooter-kørere. Gruppe Kommunikation, tilslutning til mobil eller GPS, med Scala Rider, er det nemt at holde kontakten med omverdenen.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er Scala?

    Cardo Systems, Inc., har hovedsæde i Pittsburgh USA og er en af ??verdens førende i Bluetooth-kommunikation systemer til motorcyklister, snescooter førere og cyklister. I 2005 lanseredes Scala Rider og således havde Cardo Systems givet liv til verdens første Bluetooth headset til motorcykelhjelme. I samarbejde med deres bedste konsulenter, nemlig deres kunder, der også er motorcyklister, har Scala Rider fortsat sin succeshistorie og udviklet et bredt udbud af kommunikations-produkter. Takket være nye teknologiske landvindinger kan man med Scala Rider nemt holde kontakten med omverdenen gennem for eksempel gruppe kommunikation og tilslutningsmuligheder til mobil eller GPS. Favoriseret af mange motorcyklister over hele verden, Cardo Systems fortsætter med at forbedre og innovere Scala Rider, altsammen for at skabe de højeste niveauer af kommunikation og underholdning, det går at frembringe.