Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

RK Chain

RK Chain laver højtydende kæde til motorcykel, motocross og quad bike. Med en kæde fra RK Chain, får du en af ??de bedste i branchen. Alle kæder er lavet af førsteklasses materialer for maksimal styrke, holdbarhed og ydeevne.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er RK Chain ?

    Japanske RK Chains historie har sin begyndelse i 1932, da de under navnet "The Shiga Factory Takasago Tekko KK" begyndt at producere hængsler. I løbet af 40'erne og 50'erne, producerede virksomheden forskellige komponenter til et bredt publikum, lige fra cykler til fly, før i 1953 begyndte at producere kæder til motorcykler. Takket være den høje efterspørgsel efter O-ringskæder i 80'erne fik RK Chain ordentligt luft under vingerne, og et ry for at være en innovativ virksomhed der holde trit med udviklingen. I dag er RK Chain et stærkt brand og er kendt for at producere kæder af førsteklasses materialer for maksimal styrke, holdbarhed og ydeevne. Kendte mærker som Honda, Suzuki, Yamaha og Kawasaki er nogle af RK Chains kunder. RK Chain fremstiller kæder tilpasset de forskellige krav som stilles ved motocross eller motorcykel kørsel, uanset om det er for sjov eller en vigtig konkurrence.