Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

Oakley

Markedsledende Oakley designer og producerer høj kvalitets sportsudstyr med fokus på solbriller og goggles til forskellige action sport. Har du brug for et nyt par cross-eller snescootergoggles eller er det bare at drage fordel af Oakleys fantastisk udvalg.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er Oakley?

    Oakley blev grundlagt af Jim Jannard i 1975 i Californien, USA. Som så mange andre startede Jannard sin virksomhed i sin egen garage, og det var med et motorcykel håndtag Oakleys succeshistorie begyndte. "The Oakley Grip" kaldet Jannard sin innovative håndtag og han begyndte at sælge sin opfindelse på forskellige motocross events fra bagagerummet af sin bil. Derudover begyndte Oakley at producere nummerplader, handsker, albuebeskyttere , goggles til BMX og motocross. I 1980 udgav Oakley et par briller kaldet O-Frame med Oakleylogotypen pænt placeret på båndet. Professionelle førere som Mark Barnett, Marty Smith, Johnny O'Mara og Jeff Ward brugte O-Framegoggles og dermed begyndte brandet Oakley at få mere opmærksomhed og anerkendelse. Efter årtier med innovation har Oakley mere end 600 patenter på verdensplan, og deres brand er kendt for at levere produkter, der udfordrer normen uden at gå på kompromis med design og ydeevne.