Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

Monster Energy

Monster Energy blev lanceret i 2002 og er en af ??verdens mest populære energidrikke. I dag er der få, der ikke kender til det berømte dråbeformede M-logo. Monster er også kendt for at sponsorere de største begivenheder i de mest udfordrende ekstreme sportsgrene.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er Monster Energy?

    Monster Energy er en energi drik, der oprindeligt blev lanceret af Hansen Natural Corporation 2002 Hansen Natural blev grundlagt i 1930'erne af Hubert Hansen og hans tre sønner, der med succes lavede og solgte sodavand og juice. I 1988 blev selskabet opkøbt af de californiske CoPackers og 2012 skiftede virksomheden navn til Monster Beverage Corporation. I dag er Monster Beverage Corporation en førende markedsfører og distributør af energidrikke, Monster Energy er en af ??verdens mest populære læskedrikke Monster markedsfører sig primært gennem sponsorering af mange af de største begivenheder i ekstreme sportsgrene og deres berømte M-logo er kendt af de fleste mennesker.