Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

Metzeler

Tysk Metzeler er et velrenommeret brand kendt verden over, sammenlagt har de mere end 100 års erfaring i produktion af motorcykeldæk. Siden 1892 har de forsynet adskillige motorcyklister med slidstærke dæk og kompromisløs ydeevne.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er Metzeler?

    Tysk Metzeler er en førende producent af motorcykeldæk med fokus på kvalitet og ydeevne. Deres mission er løbende at udvikle produkter, der er på forkant med hensyn til teknologi, holdbarhed og ydeevne med fokus på at opfylde de behov og forventninger motorcyklister har. Metzeler blev grundlagt i 1863 af Robert Friedrich Metzeler i München, Tyskland. I starten producerede virksomheden forskellige gummiprodukter såsom kirurgiske artikler, sportsudstyr og legetøj. Metzelers produkter opnåede hurtigt stor efterspørgsel og de exoanderede med nye fabrikker. I 1892 begyndte Metzeler med stor fremgang at koncentrere al produktion mod cykel, bil og motorcykeldæk. Selvom Metzeler fabrikker blev totalt ødelagt under 2. Verdenskrig, så lykkedes, det efter genopbygning i efterkrigstiden, at genskabe deres berømte varemærke. Siden 70'erne frem til i dag, har de koncentrere al deres ekspertise til udelukkende at producere motorcykeldæk. Den teknologiske udvikling i forhold til racing har gjort Metzeler motorcykel dæk til testvinder år efter år.