Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

Maxima

Siden 1979 har Maxima fremstillet og solgt højtydende olier til actionsporter som motorcykel, motocross, snescooter og quad biking. Mange af de bedste kørere i verden vælger Maxima produkter, et samarbejde der giver meget gode resultater.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er Maxima?

    Maxima Racing Oils fremstiller olier til både professionelle og amatører, mænd og kvinder, der kan lide at skubbe grænserne og udfordre sig selv. Maxima er en race-inspirerede virksomhed, der udvikler, producerer og distribuerer forskellige former for højtydende olier, med fokus på altid at holde den højeste kvalitet og producere produkter, der er bedre end konkurrenterne. Maxima blev grundlagt i 1979 og har hovedkvarter i Californien, USA. I tæt samarbejde med de professionelle racing teams udvikler Maxima et stort udbud af markedet førende produkter, som distribueres og anvendes i over 50 lande rundt omkring i verden. Ligegyldigt hvilken sport du udfører, motorcykel, motocross, snescooter eller quad biking, er der en olie fra Maxima, der passer til dig. Maxima olier er kendt for deres ekstremt gode smørende og konserverende egenskaber samt at olierne, efterlader minimale aflejringer. Helt enkelt: mindre lugt, mindre røg, men maksimal smøring!