Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

Leatt

Leatt har siden 2006 været førende inden for beskyttelse af forskellige action sport. Leatt nakkekrave beskytter mod skader, der kan opstå, når hovedet kastes fremad, bagud eller til siden. Beskyttelsen forhindrer også at rygsøjlen trykkes sammen.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er Leatt?

    Leatt der fremstiller nakkekraver, blev grundlagt af læge Chris Leatt i Cape Town, Sydafrika. Chris Leatt blev inspireret til at skabe nakkekraven Leatt brace, da en mand døde af hovedskader efter en enduro ulykke. Leatts 4 årige søn var lige begyndt at køre enduro da Chris blev et vidne til ulykken. Han besluttede derefter at konstruere en nakkekrave , der skulle forhindre nakke og rygskader. Den første Leatts Brace blev solgt i Sydafrika i 2004 og i 2006 kom kraven ud i resten af verden. I dag fremstilles Leatt Brace også til andre action sportsgrene som BMX, quad, skiløb og mountainbike. Ved konstant ny forskning, nye eksperimenter og med hjælp af computersimulering finpudses kraven heletiden for at optimere den beskyttende kapacitet, Leatt er så berømt for.