Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

JT Sprockets

JT Sprockets er en af ??de førende producenter af tandhjul til motorcykel og motocross. Alle JT Sprockets tandhjul fremstilles af de allerbedste råvarer og ved feæsning for bedste kvalitet, præcision og holdbarhed.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er JT Sprockets ?

    JT Sprockets er en af ??de førende producenter af tandhjul til eftermarkedet med ambitionen at konstant hæve branchens standard for kvalitet og service. JT er kendt for fremstilling af de mest holdbare, højkvalitative tandhjul på markedet og de ??producerer og sælger mere tandhjul end alle andre konkurrenter tilsammen. JT fabrik er den største og mest avancerede i verden, fuldt udstyret med de mest moderne maskiner. Alle JT s tog er lavet ved feæsning modsætning til visse andre tandhjul, der er lavet vedf stansning. Ved fremstillingen anvendesCNC computer-teknologi til fræse tandhjulene ut og for at få en hundrede procents nøjagtighed og præcision. Alle JT drev har en eloxeret overflade, som giver en flot finish og øger tandhjulets holdbarhed. JT's store lager holdes på distributionscentralerne i London og Atlanta, klar til hurtig levering. JT designer og producerer 18 millioner tandhjul om året til alle motorcykel mærker og med distribution i over 70 lande, tilbyder JT overlegen kvalitet og service.