Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

HJC

HJC er en af verdens største producent af hjelme til motorcykel, motocross og snescooter med distribution i over 50 lande. Leder du efter en stilfuld, sikker, komfortabel og prisvenlig hjelme så er HJC et rigtig godt valg.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er HJC?

    Siden 1971 har HJC specialiseret sig i fremstilling af hjelme til motorcykel, motocross og snescooter. Det er på grund af denne specialisering, sammen med innovative ideer, solid erfaring og rimelige priser, HJC har opnåedt så stor succes på det globale marked. Med sine enorme ressourcer, har HJC bygget et af verdens største testcenter for hjelme. Der gennemføres omfattende tests i en stor vindtunnel med vindhastigheder på op til 250 km / timen. Dette er for at få så sikre og aerodynamiske HJC hjelme som muligt. HJC har fabrikker i Korea, Kina og Vietnam og Udvikling og Research Center i USA. Efter mere end 40 år i branchen overholder HJC sin forpligtelse til at levere høj kvalitet hjelme til overkommelige priser for alle motorcyklister, motocrossførere og snescooter kørere fra hele verden.