Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

HGS

Siden 1988 har HGS leveret første klasses udstødning til motorcykel-entusiaster over hele verden. HGS er vokset støt gennem årene og er i dag en af de mest berømte producenter af høj kvalitet udstødningssystemer til rådighed på markedet.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er HGS?

    HGS blev grundlagt i 1988 af Henri Gorthuis i Holland. Gorthius havde arbejdet som Grand Prix mekaniker i 80'erne og havde længe drømt om at starte og drive sin egen virksomhed. I dag drives HGS tredje generation Gorthius. HGS fortsætter med at stige støt på markedet og er en af ??de mest anerkendte producenter af højkvalitets udstødningssystemer, trimrør og lydpotter i verden. HGS udstødningssystemer bruges af mange topkørere takket være den højere effekt der opnåes, og Kawasakis fabriksteam og britiske teams bruger trimrør fra HGS til GP race og nationale konkurrencer. Som en hollandsk producent med førstehånds kendskab til landets berygtede sand spor, har HGS lagt stor vægt på at holde driftstemperaturen nede. HGS arbejder løbende på at fremstille produkter med en forbedret holdbarhed og maksimal ydelse.