Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

Haynes

Haynes er en af ??verdens førende forlag og producenter af manualer og reparationshåndbøger til motorcykel, motocross, enduro, quad, bil og knallert. Haynes manualer er ligetil og let at forstå med mange billeder, perfekt for dem, der selv roder i garagen.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er Haynes?

    John Haynes skrev og udgav sin første bog i 1956, bogen handlede om, hvordan man opbygger en Austin 7. Den første "rigtige" reparationshåndbog skrev Haynes et par år senere, mens han aftjente sin værnepligt i Royal Air Force i Aden. En ven af ??Haynes havde købt en Austin-Healey Sprite, som var i dårlig stand, og da de skulle lave den, forsøgte de at bruge en BMC værkstedsmanual. Bogen var dog alt for teknisk og svær at følge, så Haynes besluttede, at de ville afmontere bilens motor selv og lave deres egen guide. Motoren blev trukket ind i Haynes lejlighed , blev demonteret og fotograferet. Haynes første håndbog blev produceret i 3000 eksemplarer som alle blev solgt inden for tre måneder. Siden Haynes Publishing blev grundlagt i 1960, er der blevet solgt millioner af reparationshåndbøger over hele verden og i dag er der omkring 300 engelske reparationshåndbøger til biler og mere end 130 reparationshåndbøger til motorcykler.