Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

Goldfren

Tjekkisk Goldfren er en af ??verdens største producenter af bremseklodser og bremseskiver til motorcykler og motocross. Goldfrens korrosionsbeskyttende produkter er fremstillet af materialer af høj kvalitet med god varmeafledning og høj slidstyrke.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er Goldfren?

    Goldfren begyndte sin virksomhed i 1991, da de begyndte at producere sintrede bremseklodser til motorcykler og motocross. 22 år senere er Goldfren en af ??de største leverandører af bremseklodser, bremseskiver og andet tilbehør til verdensmarkedet. Takket være store investeringer i forskning og udvikling har Goldfren udvidet sin serie af tilbehør til eftermarkedet. Goldfren stræber efter altid at være på forkant med teknologi og design. Goldfren har sin fabrik i Tjekkiet, et land, der er kendt verden over for sin teknik, og de kan tilbyde deres kunder en perfekt kombination af førende teknologi kombineret med en meget konkurrencedygtig produktion. Goldfrens kunderne kan købe produkter af bedste kvalitet til den mest konkurrencedygtige pris, uden at gå på kompromis med holdbarhed eller præstation.