Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

Gaerne

I mere end fire årtierhar italiensk Gaerne fremstillet racingstøvler lavet af det fineste læder i den bedste kvalitet. Med sin delikate balance mellem beskyttelse og komfort leverer Gaerne altid førsteklasses støvler til kunder verden over.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er Gaerne?

    Gaerne tilbyder et bredt udvalg af italienske motocross og motorcykel racingstøvler af meget god kvalitet. Gaerne er et Italiensk-baserede selskab og har produceret førsteklasses racingstøvler i over 45 år. Stor succes med cross-støvlerne Gaerne SG-10 har gjort Gaerne til et kendt navn i hele verden. Der er meget, der har ændret sig siden starten for 45 år siden. Fra de enkleste symaskiner, der anvendes til fremstilling af racingstøvler i starten, til dagens højteknologiske maskiner. Men noget Gaerne aldrig kommer til at ændre er adressen. De har til hensigt altid at holde produktionen i Italien og dermed opretholde den gode kvalitet af racingstøvler Gaerne er så berømt for. Alt er produceret på deres egen fabrik i Italien, og de ??er stolte over, at deres højkvalitative støvler er "made in Italy".