Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

Forma

Støvler fra Forma er fremstillet af de bedste materialer til rådighed på markedet og tilbyde et overlegen design og komfort. Forma støvler er designet i Italien og fremstillet i Europa for at sikre kravene til kvalitet og sikkerhed.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er Forma?

    I mange år har Italianske Forma fremstilling højkvalitets støvler til motorcykel og motocross, med distribution på verdensplan. Formas dygtige teknikere har over 20 års erfaring i at designe sikre og æstetisk tiltalende støvler. Forma lægger vægt på at lave produkter, der er designet, testet og produceret udelukkende i eget regi, altsammen for at sikre kravene til kvalitet og sikkerhed. Forma støvler er udviklet af deres forsknings-og udviklingsafdeling i samarbejde med kører som Craig Anderson, Manuel Monni, David Salom og Ayrton Badovini. Forma stræber konsekvent efter at levere højkvalitets støvler, der opfylder forbrugernes behov og høje forventninger.