Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

Five

Handsker fra Five anvendes af alle motorcyklister, der er ivrige efter at få handsker af den absolut bedste kvalitet. Five handsker er udviklet sammen med de bedste motorcyklister i verden, der bygger på fire centrale områder: sikkerhed, komfort, teknologi og design.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er Five?

    Five blev grundlagt i 2004 og har siden lagt 100% af deres tid og ressourcer i at udvikle et komplet og teknisk tilpasset sortiment af handsker til motorcykel sport. Five's mål har fra starten været at blive nummer et i verden når det gælder produktion og salg af motorcykel handsker. Så Five fokuserer på kun at lave handsker, de specialiserer sig i det pågældende område, hvilket adskiller Five fra mange andre mærker, der sælger motorcykel handsker mere som tilbehør til alt andet udstyr. Five's handsker er udviklet i samarbejde med de bedste motorcyklister i verden sammen med en gruppe af specialiserede ingeniører og designere. Enstemmigt samarbejder de udfra fire centrale områder, når det kommer til motorcykel handsker, nemlig: sikkerhed, komfort, teknologi og design. Five stræber efter altid at levere de handsker, der opfylder forbrugernes behov og forventninger.