Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

EVS

EVS har over 25 års erfaring i at udvikle, designe og fremstille beskyttelse, hjelme og beskyttelsestøj til motocross. EVS er kendt for at tilbyde en bredt udbud af personlige værnemidler af høj kvalitet og er derfor et oplagt valg for mange motocross kørere.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er EVS?

    EVS blev grundlagt i 1985, da to motocross kørere helt enkelt blev trætte af at  påfører sig knæskader på grund af den fremherskende mangel på gode knæbeskyttere. Det oprindelige produkt, som EVS skabte var AMX-5 knæbeskytteren, der blev en byggesten for nutidens mest komplette produktsortiment nogensinde. EVS beskyttelse er blevet båret af verdens mest prestigefyldte motocross kørere og EVS kan se tilbage på og frem imod en tid med stor succes. Med stor hengivenhed og endeløse øjeblikke af blod, sved og tårer har EVS brugte de senaste to årtier i succesfuld udvikling af høj kvalitets sikkerhedsudstyr til alle hengivne motocross kørere. Hvad startede ud med en knæbeskytter har i dag udviklet sig til et omfattende sortiment af førsteklasses beskyttelsesudstyr. Knæbeskyttere, brystplader , albuebeskyttere, nakkekraver eller hjelme. EVS har alt en motocross kørere behøver.