Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

DT-1

DT-1 har produceret kvalitets luftfiltre i over 30 år, og er det oplagte valg for mange af nutidens bedste proff-førere. DT-1's filtre er lavet af det bedste laminerede dual-layer skum til rådighed på markedet og giver maksimal luftgennemstrømning.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er DT-1?

    I over 30 århar DT-1 produceret højkvalitets luftfilter og filter dækseler, som bruges af både amatører og professionelle indenfor motorsport. Luftfiltre fra DT-1 er kendt for at være noget ekstraordinært og siges at tilføre noget ekstra i forhold til andre luftfiltre. De slutter overlegent tæt mod luftfilterkassen og har et ekstra lag af neopren som sammen med luftfilterolien får filteret til at klistre sig fast til luftfilterkassen. DT-1's filtre er lavet af det bedste laminerede dual-layer skum til rådighed på markedet og giver maksimal luftgennemstrømning. Skummet giver også stabilitet til filteret og den forseglede overflade og forhindre at man folder kanten ved montering. DT-1's luftfiltre leveres som standard eller olieret. Olieret filter er imprægneret med brandhæmmende biologosk nedbrydeligt filterolie af højeste kvalitet. Alle DT-1s luftfiltre ern håndlavet og produceret i Belgien eller USA med distribution over stort set hele verden.