Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

D.I.D

D.I.D har produceret kvalitets kæder og kæde lås til motorcykel, MX og enduro i over 50 år. D.I.D's kæder er kendt for deres ekstremt gode egenskaber i form af både holdbarhed og lav friktion, og de bruges af mange factory teams over hele verden.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er D.I.D?

    USA D.I.D har leveret kvalitetskæder til motorcykel og motocross marked siden starten i 1951. D.I.D har hovedkvarter i Portland, USA og de distribuere på tværs af stort set hele verden. D.I.D lægger stor vægt på _ at tilbyde god kundeservice og stræber efter at forblive førende når det gælder teknologi, design og udvikling. D.I.D's kæder er kendt for deres yderst gode egenskaber både hvad angår holdbarhed og ydeevne. Kæderne har lav vægt og lav friktion hvilket passer perfekt på ujævne overflader. D.I.D's konstante stræben efter at forbedre og opdatere deres kæder for effektivt at kunne efterleve de voksende krav fra nutidens motorcykler og motocross førere. Og takket være sin høje ambitioner og store resultater anvendes D.I.D's s kæder af mange factory teams over hele verden.