Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

Braking

Braking Konstruerer og producerer bremseskiver og bremseklodser af bedste kvalitet til MC, Motocross og ATV. Mange siger at der helt enkelt ikke findes nogle bedre bremseskiver på markedet. Forbedret sikkerhed og ydeevne på kværnen, test Braking!


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er Braking?

    Italienske Braking etableredes i 1990 med ambitionen at udvikle go producerer holdbare bremser og bremseklodser med bedre bremseeffekt og slitagemodstand. Over 20 år senere kan Braking se tilbage og sige at det lykkedes. I 2004 indlede Braking et samarbejde med Sunstar, og de har sammen udvidet og udviklet udbudet af produkter med det i sigte at højne sikkerheden ved motorcykelkørsel og fremforalt ved nedbremsning. Braking er sammen med Sunstar indehaver af en overvældende markedsandel når det gælder højkvalitets bremseskiver og bremseklodser. Braking associeres som regel med produkter som tilbyder design, sikkerhed og funktionallitet, stadigvæk på jagt efter effektive løsninger og højere sikkerhed. For at bevare sin ledende stilling driver Braking stadigvæk et udviklingsarbejte for at forbedre produktionsteknikken og skabe næste generations produkter.