Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

Atlas

Atlas Brace er en nystartet producent af nakkekraver, designet af fremstående konkurrencekørere og experter. Atlas Brace er synonymt med sikkerhed, innovative funktioner, enkelthed, komfort og bevægelsesfrihed.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er Atlas?

    Atlas Brace Technologies blev grundlagt i 2011 af Brandy Sheren, Brad McLean, Chadd Cole og Cameron Cole( de samme som grundlagde Matrix Concepts). atlas nakkekraver er udviklet over en 3-årig periode sammen med et team af ingeniører, læger, kiropraktorer og biomekaniske experter, for til sidst at gennemgå grundig afprøvning sikkerhed ved hjælp af de bedste pro kørere i verden. Slutresultatet blev nakkekraver med forskellige funktioner, komfort, enkelthed, bevægelighed og fremforalt sikkerhed. Ved hjælp af avancerede materialer og en nyskabt sikkerhedtanke, udkonkurrerer Atlas de traditionelle nakkekraver. Og takket være sit innovative design tilbyder Atlas, nakkekraver som er stærkere, sikrere og mere flexible, hvilket bekræftets af deres kunder over hele verden. Kort sagt er Atlas Brace, uden forbehold, femtidens nakkekrave!