Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

Athena

Italienske Athene er en fremstående producent af motordele til mange forskellige motorsportsgrene, deriblandt motorcykel, motocross og snescooter. Athene samarbejder med mange store mærker som KTM, Kawasaki, Gas gas og Honda.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er Athena?

    Athena producerer et bredt sortiment af motordele til de fleste motorsporter. Pakninger, cylindre, stempler, lejre, luftfiltre, krumtapsaksler eller pakbokse, Athena har motordele til ethvert mærke og model verden over. Det er siden starten i 1973 lykkedes dem at blivemarkedsførerende, når det gælder pakningssatser til diverse motorsporter, og de tilbyder et af de mest komplette sortimenter i verden. Athena har opnået sin fremgang takket være deres professionelle team samt brugen af de nyeste teknikker og udstyr. Athena understreger at de fremstiller produkter, som til enhver tid skal kunne leve op til deres kunders høje forventninger. De garanterer altid den bedste kvalitet, innovation og pålidelighed, og de er en virksomhed, som lægger stor vægt på stadig fornyelse og forbedring.