Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

Asterisk

Asterisk fremstiller teknisk avancerede, veldesignede knæbeskyttere som passer til både motocross og snescooter kørsel. Kendte for sit anatomisk avancerede design og fantastiske kvalitet. Idag er Asterisk en anerkendt leverantør af knæbeskyttere over hele verden.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er Asterisk?

    Asterisk blev grundlagt af en gruppe idrætsmænd, deriblandt flere motocrosskørere, som tilsammen havde en omfattende erfaring med actionsport, design og ortopædiske hjælpemidler. Deres drivkraft var, og er stadigvæk, at skabe præstationsfremmened produkter, som er lettilgængelige for alle konsumenter indenfor motorsport. I 2001 introducerede Asterisk sin første knæbeskytter, og dermed gik startskudet for virksomheden, som hurtigt blev et velkendt navn indenfor branchen. Asterisk er kendte for sine heldækkende knæbeskyttere i kulfiber, med anatomisk pasform, som anvendes af førere over hele verden. Med sin perfekte pasform og fantastiske beskyttelsesenskaber passer et par knæbeskyttere fra Asterisk førere, som vil vildt men ikke slække på sikkerheden.