Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

Arrow

Italienske Arrow Special Parts er en af verdens mest fremstående producenter af udstødningsrør til motorcykler og motocross. Arrow har fra starten af 1985 udviklet sig til en dynamisk drevet virksomhed, kendt for enestående kvalitet, design og ydeevne.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er Arrow?

    Arrow har forsynet motorcykelverden med højpræsterende udstødningsystemer siden 1985. De er førende producenter inden for alle former for motorcykelsport, men frem for alt inden for Superbike, Supersport og Motocross. Udover udstødningssystemer producerer Arrow også andre vigtige motorcykel dele såsom styrdæmpere og fodhvilere. Arrow blev grundlagt af Giorgio Giannelli, som dermed virkeliggjorde sin drøm om at producerer højpræsterende udstødningsystemer med distribution over hele verden. Arrow opnåede hurtigt stor fremgang, og de har de seneste næsten 30 år skabt sig et meget stærkt varemærke. De har gennem årene samarbejdet med kendte mærker som Aprilia, Husqvarna och Triumph hvor de har udviklet originaldele og udstødningsystemer. Arrow er kendt som en dynamisk virksomhed med stadig nye idéer, som lægger stor vægt på kvalitet, design og ydeevne.