Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

Alpinestars

Alpinestars er et kendt mærke, som har ført an når det gælder actionsport og streetwear i næsten 50 år. Siden virksomheden blev grundlagt, er udviklingen gået fra vandrestøvler og skistøvler til en fuld leverandør af de ting du har brug for i motorsport.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er Alpinestars?

    Alpinestars blev grundlagt i 1963 af Sante Mazzarolo i Italien og har dermed næsten 50 års erfaring med udvikling og produktion af af produkter til motorsport. De har også længe ligget på frontlinjen når det gælder både actionsport og streetwear. Alpinestars er en mangesidet virksomhed, som designer alt fra yderst feminine kjoler til tøj og støvler til MC og motocross. Siden starten i 60'erne har Alpinestars domineret markedet, og er blevet et meget populært og anerkendt varemærke indenfor motorsport. Kørere som Roger DeCoster, Kenny Roberts, Casey Stoner og David Philippaerts har haft stor succes med Alpinestars. Alpinestars tilbyder et meget stort udbud af flotte og funktionelle produkter indenfor motorsport. Er du interesseret i produkter af højeste kvalitet, sikkerhedsstandarder og flot design så kan Alpinestars virkelig anbefales.