Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

Alias

Alias er et nyt spændende varemærke grundlagt på stærk innivationsformågen, funktion, kvalitet og et glimrende design. Alias skaber førsteklasses racing-tilbehør til motocrossførere verden over.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er Alias?

    Alias er et nyt spændende varemærker med passion for racing og motocross. Alias stræber efter at højne standarden når det gælder mx-produkter gennem innovation, funktion, kvalitet og design. Virksomheden specialiserer sig i at skabe racing-tilbehør af højeste kvalitet samtidigt med de satser på førsteklasses design. Udover selvdesignet racingtøj fremstiller Alias også øvrigt udstyr såsom beskyttelsesudstyr og handsker. De har også et stort udbud af streetwear i form af fede hoodies, t-shirts og caps. Virksomheden blev grundlagt i 2011 og indledte hurtigt et samarbejde med et af de bedste racingteam Geico Honda. Alias fremstiller tøj til stjerner som Justin Barcia, Eli Tomac, Justin Bogle, Wil Hahn og Josh Grant. Takket være exponeringen af varemærket gennem Barcia og Tomac sejer i East/West Lites-løbet i motocross ekspanderende varemærket kraftigt. Alias udvikling er gået ekseptionelt stærkt siden lanceringen og der findes mere i vente af det nye varemærke i fremtiden.