Produktet er tilføjet i din indkøbskurv

Luk

/

Airoh

Italienske Airoh er en af verdens ledende producenter af MC- og Motocrosshjelme. Hjelme fra Airoh tilbyder altid den højeste sikkerhed og komfort, samtidigt med designet får dig til at stikke ud fra mængden.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hvad er Airoh?

    Italienske Airoh men ejeren Antonio Locatelli stræber altid efter at fremstille hjelme med perfektion. Udover at Airohs hjelme holder en meget høj standard, så er hjelmene også designet med spændende detaljer og i flottefarver. Siden firmaet blev grundlagt i 1997 har Airoh lagt stor vægt på kvalitet, sikkerhed og komfort. Kun de bedste materialer kombineret med den mest avancerede teknik anvendes i produktionen. De søger konstant efter mere erfaring og viden ved at investere i forskning, udvikling, teknik og innovation. Alle Airohs hjelmegennemgår yderst grundige tests for at sikre komfort og sikkerhed på den bedste nåde. Teamet som arbejder på Airoh karakteriseres af kompetence, kreativitet, engagement og talent. Det er deres evne til at arbejde, og deres holdånd er hemmeligheden bag Airohs succes.